Trek jij ook je hardloopschoenen aan? Op zondag 17 maart organiseert Vereniging Paardrijden Gehandicapten (VPG) de VPG Sponsorloop op de Prins Willem Alexander Manege in Amsterdam Zuidoost.

Voor fanatieke hardlopers is er een route van 2,5 kilometer in het Gaasperplaspark uitgezet. Start en finish zijn bij de nieuwe paddock van de manege. Voor wandelaars en rolstoelgebruikers is er een route rondom het gebouw van de manege.

Prins Willem Alexander Manege
De Prins Willem-Alexander Manege biedt in eerste instantie mensen met een beperking de mogelijkheid om paard te rijden. Wekelijks rijden ruim 150 ruiters met veel plezier paard.

Dit kan alleen met de inzet van een enthousiaste groep van ongeveer 150 vrijwilligers. De vrijwilligers komen op een vaste dag in de week helpen en kunnen op dezelfde dag ook zelf rijden.

Op de Prins Willem Alexander Manege zijn achttien pony’s en paarden die de leden met en zonder beperking wekelijks een geweldige ervaring bieden.

VPG Sponsorloop
Sponsorformulieren kunnen opgehaald worden in de kantine van de Prins Willem Alexander Manege. Voor de start van de sponsorloop krijgen de deelnemers een stempelkaart waarop bijgehouden wordt hoeveel rondjes ze wandelen, rollen of rennen.

Datum
Zondag 17 maart 2024

Tijd
10.30-14.00 uur

Locatie
Prins Willem Alexander Manege
Loosdrechtdreef 9
1108 AZ Amsterdam Zuidoost

email
info@pwamanege.nl

Telefoonnummer
020-6979701

Kun je niet meedoen? Kom dan gezellig langs om de deelnemers aan te moedigen en een pannenkoek te eten in de kantine. Tot 17 maart!

«