Zuidoost Wandelt organiseert op zaterdag 15 juni in samenwerking met de senioren sportaanbieders een bijzondere wandeling in Amsterdam Zuidoost. ‘We bezoeken verschillende mooie locaties in Gaasperdam en vieren hiermee de zomer en het leven van Frans Somers,’ aldus de organisatie. ‘Iedereen is welkom om aan deze gedenkwaardige wandeling deel te nemen.’

Frans Somers was een actieve bewoner en een bevlogen sport- en spelbegeleider in Amsterdam Zuidoost. Hij overleed onlangs waarna de gezamenlijke wandelgroepen (verbonden in Zuidoost Wandelt) en de gezamenlijke senioren sportaanbieders de handen ineensloegen om deze wandeling te organiseren.

De wandeling is ongeveer vijf kilometer en laat je genieten van het mooie dat Amsterdam Zuidoost te bieden heeft. Er is koffie, thee, water, fruit en voldoende ruimte voor een prettig gesprek.

Wat:
Frans Somers Zomerwandeling
Wanneer:
Zaterdag 15 juni 2024
Start- en eindpunt:
Buurthuis Gein, Wisseloord 83
Verzamelen Buurthuis:
9.30 uur
Start wandeling:
10.00 uur
Afstand:
Ongeveer 5 kilometer

Zuidoost Wandelt organiseert vier keer per jaar een gezamenlijke wandeling. De senioren sportaanbieders bieden op diverse locaties een gezamenlijke sportinstuif. Team Sportservice Amsterdam is hierbij betrokken als samenwerkende partner.
Meer info: e.jansen@teamsportservice.nl

«