Blok je agenda! Kofferbakmarkt Zuidoost komt er weer aan. Op zondag 26 mei 2024 op de parkeerplaats van Ballorig aan de Gaasperplas in Gein. Kom kopen en verkopen op deze gezellige markt. Kom koffie drinken en een hapje eten. Kom genieten van een hoop gezelligheid.

Vorig jaar organiseerde Stichting de Blokhut/Fijn in Gein in samenwerking met het Bewonersplatform Gein en tal van buurtbewoners hun eerste Kofferbakmarkt. Het werd een groot succes.

Dit jaar dus de tweede editie van de Kofferbakmarkt Zuidoost. “Mis deze dag niet. Het is de gezelligste Kofferbakmarkt van Amsterdam,” aldus de organisatoren. “Ga er lekker een dagje op uit en geniet van Zuidoost. Aan de kinderen is ook gedacht. Voor hen is er schmink, knutselen en eveneens een hapje en een drankje.” Voor meer informatie: fijningein@gmail.com

Wat:
Kofferbakmarkt
Wanneer:
Zondag 26 mei 2024
Waar:
Ballorig Gaasperplas
Valburgdreef 1001, 1108AW Amsterdam
Tijd:
11.00-15.00 uur

«