De Groene Hub organiseert op zaterdag 4 november tijdens de Nationale Klimaatweek het ‘Warme Winter Event’ in Holendrecht. Het wordt een dag vol tips & tricks en workshops rondom warmte. De organisatie wil bezoekers meegeven hoe ze aankomende winter energiezuiniger door kunnen komen en zich toch warm en behaaglijk kunnen voelen.

De Nationale Klimaatweek vindt plaats tussen 30 oktober en 5 november. Burgers, bedrijven en gemeenten organiseren in het hele land activiteiten. Jong tot oud, particulier en zakelijk; iedereen is welkom.

Groene Hub
Tijdens het ‘Warme Winter Event’ kun je onder andere meedoen aan een Energie Challenge en de Creatief up-cycle workshop. Je komt meer te weten over persoonswarmte en je kunt in aanmerking komen voor een egel huisje, want ook egels hebben warmte nodig. Voor kinderen is er een aangepast programma met knutselen en een springkussen. Het ‘Warme Winter Event’ sluit af met een gezellige borrel.

Wat: Warme Winter Event
Wanneer: Zaterdag 4 november 2023
Waar: Holendrechtplein 44
Tijd: 11.00-15.00 uur
Meer info: shiwani@groenehub.org of bel: 020-7779309


«