Kom praten over ‘Schoon, heel en veilig’ in de H-Buurt. De Week van de Veiligheid markeert begin oktober de start van de donkere dagen. Met het invallen van de herfst neemt de criminaliteit toe. Winkeldiefstal, overvallen en inbraken zijn vormen van criminaliteit die van oudsher in het najaar meer voorkomen dan in de rest van het jaar.

De H-Buurt besteedt daarom in de Week van de Veiligheid aandacht aan de veilige buurt. Op zaterdag 14 oktober zijn de politie, brandweer en verschillende organisaties aanwezig om voorlichting te geven en om met bewoners in gesprek te gaan. Er is muziek en een springkussen. Er zijn hapjes, drankjes, workshops en panna games.

Locatie: Kraampje H-Buurt
Abcouderpad bij de flats Hakfort en Huigenbos

Tijd: 14.00-18.00 uur

Kijk voor informatie over de Week van de Veiligheid op: Week van de Veiligheid 

«