Om Zuidoost prominent op de kaart te zetten tijdens het Amsterdam Dance Event hebben Zuidoost City en The Gospel Agency de handen ineengeslagen. Het doel hiervan is om meer events tijdens ADE in Zuidoost te realiseren voor en door mensen uit Zuidoost. En dat is gelukt!

Inmiddels hebben 20+ partijen/locaties zich in Zuidoost aangemeld. Een speciaal aangepast beeldmerk van Zuidoost, gecombineerd met het ADE logo, is ontwikkeld om het geheel te omlijsten. Op woensdag 18 oktober is er een kick-off event in het Huis van de toekomst (alleen op uitnodiging) om de events en de locaties in Zuidoost meer onder de aandacht te brengen.

ADE Zuidoost
Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats tussen 18 en 22 oktober. Het event trekt jaarlijks ruim 450.000 bezoekers. Vanuit de hele wereld komen mensen naar Nederland om te kijken, te luisteren, te dansen en te netwerken. De focus lag hierbij vooral op het centrum van Amsterdam en dat terwijl Amsterdam Zuidoost zoveel potentie heeft. Zuidoost City en The Gospel Agency hebben zich sterk gemaakt voor een aanbod in Amsterdam Zuidoost.

Programma
Naast festivals en kleinere optredens worden er in de Asterdam Zuidoost ook trainingen en songwritingsessies georganiseerd. Ook zijn er businessmeetings, panelbesprekingen, film- en masterclasses.  Kijk voor het volledige programma op: https://zuidoostcity.nl/amsterdam-dance-event/

«