Eenvoudig jouw eerste woordjes Surinaams leren? In zijn boek ‘Mijn Eerste Woordjes in het Sranan Tongo‘ biedt schrijver en illustrator Darryl Veldman je de mogelijkheid om in contact te komen met de Surinaamse taal.

Kinderboekenweek
Het is Kinderboekenweek en daarom leest Darryl Veldman op 14 oktober voor uit zijn boek ‘Mijn Eerste Woordjes in het Sranan Tongo‘. Hij doet dit in de OBA van Reigersbos tussen 13.00 en 14.15 uur. Leer tijdens dit voorlees uurtje woordjes door middel van plaatjes in dit Surinaams kinderboek.

Darryl Veldman
Darryl Veldman schreef in 2019 zijn eerste kinderboek. Omdat geen enkele uitgever zijn boek uit wilde geven, besloot hij ‘Mijn Eerste Woordjes in het Sranan Tongo‘ in eigen beheer uit te geven. Het werd meteen een daverend succes. De eerste oplage was in no time uitverkocht. De vraag was zo groot dat zijn familie moest bijspringen en er een opslagplaats geregeld moest worden voor de enorme aanvoer van de boeken.

Ondertussen heeft Darryl Veldman een eigen kantoor en zijn er vier boeken en een strip van zijn hand verschenen. Boeken die voorzien zijn van kleurrijke illustraties waarbij de Surinaamse taal centraal staat.

Aanmelden voorlees uurtje
Je kunt je aanmelden voor het voorlees uurtje van Darryl Veldman door een mail te sturen naar reigersbos@oba.nl Ook aan de bali van OBA Reigersbos kun je je aanmelden.

Locatie
OBA Reigersbos
Rossumplein 1
1106 AX Amsterdam

Datum en tijd
14 oktober 2023
13.00 uur

Telefoon
020-5230900

email:
reigersbos@oba.nl

«