ZOJazz Stage organiseert van september tot en met december rondleidingen en pop-up concerten in het Zandkasteel in de Amsterdamse Poort. Het voormalige ING-gebouw is in de afgelopen periode omgebouwd tot een bruisende plek.

In januari 2024 zal het repetitiehuis van het ZOJazz Stage in het Zandkasteel haar deuren openen. De rondleidingen bieden iedereen de gelegenheid om alvast een kijkje achter de schermen te nemen.

ZOJazz Stage
ZOJazz Stage wordt volgens initiatiefneemster Graziëlla Hunsel Rivero hét toekomstig nieuwe Jazzpodium en repetitiehuis voor heel Amsterdam, Nederland en de wereld. Een plek waar gerenommeerde en upcoming Jazz en wereldmusici kunnen repeteren, co-creëren en performen voor hun publiek.

Data rondleidingen
Vrijdag 13 & 20 oktober, 16:00 – 17:00
Vrijdag 3 & 10 november, 16:00 – 18:00
Vrijdag 1 & 15 december, 16:00 – 18:00

Aanmelden kan via  EVENTBRITE 
Locatie ZOJazz Stage

Bijlmerplein 888
1102MG Amsterdam Zuidoost«