Bewegen en verbinden zijn de sleutelwoorden van ‘Gein in Beweging’ dat op zondag 1 oktober plaatsvindt in Gein. ‘Gewoon gezellig samenzijn, elkaar ontmoeten in een sportieve omgeving,’ aldus de organisatoren. ‘Kom vooral langs, maak kennis met elkaar en beweeg gezellig mee.’

Stichting de Blokhut organiseert al sinds 2009 activiteiten in Amsterdam Zuidoost. Veelal richt de stichting zich op de jeugd maar ook zijn er in het verleden grote evenementen met marktkramen en muziekpodia georganiseerd. De stichting organiseert de events op vrijwillige basis voor, door en met de buurt.

Gein in Beweging
Op 1 oktober richt stichting de Blokhut zich in samenwerking met Bewonersplatform Gein met name op volwassenen. Er is een hapje, een drankje en vooral veel gezelligheid en sportiviteit. Bezoekers kunnen op het Westbroekplein kennismaken met en deelnemen aan onder andere Tai Chi, kickboks, Fitness, Walking Footbal en -basketbal.

De afsluiting vindt plaats in Buurthuis Gein met een disco. Het evenement is gratis te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Kom vooral gezellig langs.

Datum: zondag 1 oktober 2023
Tijd: 14.30-17.00 uur
Locatie: Westbroekplein en Buurthuis Gein (Wisseloord 83, eindpunt metrolijn 50)
Aanwezig: Conditietraining Gaasperdam, Sport- en Spel Nellestein, Tai Chi Tao West, Sportcentrum Pleizier, Ching’s Tea Home, Kevv


«