Kunst en cultuur verrijkt je leven. Daarom wil Robin Hoed dat alle mensen de magie van kunst en cultuur ontdekken. Robin Hoed is een educatieve organisatie die kunstzinnige activiteiten biedt.

Bij Robin Hoed kun je aan de slag met tekenen, schrijven, schilderen, mode, video, mediakunst, muziek en theater. De kracht van Robin Hoed zit hem in haar laagdrempeligheid, humor en multidisciplinaire samenwerkingen. Bovendien gebeurt alles met heel veel plezier.

Verbinding
Robin Hoed stelt dat de afstand tussen de verschillende culturen alleen maar toeneemt terwijl mensen juist zoveel van elkaar kunnen leren. Verschil in inkomen, opleidingsniveau en taalbarriĆØres zorgt ervoor dat mensen zich distantiĆ«ren van de wijk waarin ze wonen. Hierdoor krijgen ze geen binding met hun buurt.

Robin Hoed wil de omgeving een positieve impuls geven en de kloven dichten. Dit doet ze door volwassenen en kinderen uit te dagen om hun talenten verder te ontwikkelen. Zo groeit iedereen naar elkaar toe is hun stellige overtuiging. Verbinding is hierbij het sleutelwoord. Voor meer informatie: https://www.robinhoedamsterdam.nl/

Datum: 30 september
Tijd: 13.00-15.30 uur
Locatie: OBA Reigersbos
Rossumplein 1, 1106 AX Amsterdam
T: 020-5230900. E: reigersbos@oba.nl

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

«