Op donderdag 14 september organiseert het Initiatievenbureau weer de Grote – Wij Amsterdam – Initiatievendag. Initiatiefnemers, stadmakers, bewonersgroepen, fondsen en betrokken ambtenaren zijn van harte welkom.  

De Initiatievendag is van 17.30 tot ongeveer 21.00 uur in NoLIMIT, Geldershoofd 80 in Amsterdam Zuidoost. Bij binnenkomst is er een buffet. De afsluiting van het inhoudelijke programma is met een hapje en een drankje om 20.30 uur.

Inspiratie
Het centrale thema is structureel samenwerken aan het versterken van waardevolle initiatieven. Medewerkers van fondsen zijn aanwezig om tips en adviezen te delen. Het is een belangrijk moment om kennis uit te wisselen, elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Wil je weten hoe andere stadmakers in Amsterdam hun initiatief van de grond kregen? Ga dan op 14 september naar de Grote – Wij Amsterdam – Initiatievendag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via initiatievenbureau@amsterdam.nl
Aanmelden kan via https://initiatievendag23.evenementenorganisatie-amsterdam.nl/page/1339653

«