Met deze track wil ze de positieve kanten van de Bijlmer belichten. Ze komt uit de Bijlmer en had nergens anders willen opgroeien. Sarah-Lee is 21 jaar en bracht onlangs haar nieuwe single en videoclip uit: ‘Bims’.

Sarah Lee vindt het een zegen dat ze in de Bijlmer van zoveel verschillende mensen uit zoveel verschillende culturen heeft kunnen leren. De Bijlmer is voor haar dé plek voor creativiteit, cultuur en jonge ondernemers. Haar nieuwe single is een ode aan de Bijlmer, de plek waar ze het grootse gedeelte van haar leven is opgegroeid.  

Bims
Op 25 augustus kwam de track ‘Bims’ met een ondersteunende videoclip uit op de meest bekende streamingkanalen zoals Spotify, Youtube en Itunes. Onlangs was Sara-Lee ook te gast bij Zomertoer op NH-nieuws waar ze vertelde over haar liefde voor de Bijlmer.

Muziek is voor Sarah-Lee een middel voor persoonlijke groei. Ze zou het geweldig vinden om iets meer bekendheid te krijgen zodat ze vaker op kan optreden en daar eventueel ook wat geld mee kan verdienen. Officiële videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=jsa_u2DzwcA

Connect The Dots Movement
Sarah-Lee maakt deel uit van het landelijke muzieklabel en netwerk Connect The Dots Movement (CTD). Dit platform brengt creatieve muzikanten, schrijvers en makers bij elkaar om verhalen te delen en mensen te inspireren. CTD is een onafhankelijke label voor hiphop, reggae en Spoken Word.

Connect The Dots Movement wil op een positieve en inspirerende manier kunst creëren door meer positieve rolmodellen in hun kracht te zetten. CTD doet dit door artiesten met een sociaal-maatschappelijke boodschap een podium te bieden en ze te ondersteunen bij hun talentontwikkeling. 
Voor meer informatie: https://www.ctdmovement.life/

«