Zondag 3 september staat het Hoekenrodeplein naast de Johan Cruijff ArenA volledig in het teken van sportieve uitdagingen. Kom vooral langs en doe mee!

Voor de meiden is er een vet voetbaltoernooi waarbij onder andere rolmodellen Chelly Drost, Dina Ahannach en Chaimae Bechrouri aanwezig zijn. Dames die zowel nationaal als internationaal geweldige prestaties hebben neergezet. Alle meiden zijn van harte welkom voor het toernooi en de side events. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Ook is er op zondag het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out en zijn er Jumprope shows en Workshops. Maak kennis met de veelzijdigheid en kracht van voetbal, touwtjespringen en doe mee aan de diverse challenges. Het wordt een energieke en inspirerende dag voor jong en oud. Mis het niet!

Meidenvoetbal:
13.00-17.00 uur
Meiden 10-15 jaar en 15-18 jaar
5×5

Panna Knock Out:
11.00-19.00 uur

Jumprope Revolution:
13.00-16.00 uur

Voor meer informatie en aanmelden:
https://uswa.nl/sport/meiden-voetbaltoernooien/
https://uswa.nl/programma/

«