Op zaterdag 26 augustus staat Kraaiennest in het teken van skateboarden! Tijdens de Urban Sports Week Amsterdam (USWA) tonen skateboarders hun vetste tricks bij de Skateboard Jam Kraaiennest. Spectaculair om te zien en om zelf te doen. Doe mee met de Best Trick Sessions, Blue Tomato Balance Board Challenge, Skateboard Clinics of kom gewoon langs. Er is muziek, eten en drinken. Ook zijn er prijzen voor de beste tricks en voor je inzet!

Programma Skateboard Jam Kraaiennest
13u – 16u        Skateboard Clinics (introductie lessen 8+ jaar)
16u – 19u        Tricks for cash & goodies, Miniramp Jam, Blue Tomato Balance Board Challenge
19:30 – 20u    Prijsuitreiking

Skateboard Clinics
Er zijn skateboard clinics voor kinderen op de mini ramp en in het skatepark. Wil je ook leren skaten? De skatecoaches staan klaar om jou je eerste trick te leren! Aan elke clinic kunnen 20 kids meedoen. Skateboards en bescherming zijn aanwezig. De clinics starten om 13 uur, om 14 uur en om 15 uur. Voor iedereen is er water en fruit. Je kunt mooie prijzen winnen! Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven bij je aankomst in het skatepark.

Skatepark Kraaiennest DIY
Skatepark Kraaiennest DIY is geïnitieerd en gebouwd door de skaters uit de buurt en in gebruik sinds 2018. Het is een welkom ‘pierenbadje’ geworden waar goeie skateboarders plezier hebben en kinderen kennis maken met skaten. De muur waar de ramps tegen oplopen wordt door de vetste graffiti artiesten regelmatig ververst.

Ook het Bijlmermuseum-gebied met de flats, metrobanen, speeltuin, sportvelden en het groen maken Skatepark Kraaiennest DIY tot een unieke plek. Bovendien is het skatepark goed bereikbaar met de bus, de metro, te voet en met de fiets.

Locatie
Skatepark Kraaiennest DIY Amsterdam Zuidoost

Extra:
Na de Skateboard Jam op zaterdag 26 augustus kun je genieten van de jaarlijkse openluchtbios Bijlmer Bios, onder metrostation Kraaiennest

«