Voor SUGAR, de nieuwe bioscoopfilm van Amira Duynhouwer zoekt Sproet Casting actrices en acteurs. Sproet Casting heeft eerder gecast voor onder andere Mocro Maffia, Rwina en Hotel Sinestra.

‘Op dit moment zijn we aan het casten voor de hoofdrol in SUGAR, het speelfilmdebuut van Amira Duynhouwer,’ aldus Rachelle Verdel, castingdirector bij Sproet Casting. ‘De speelfilm wordt geregisseerd door Amira Duynhouwer en geproduceerd door Studio Ruba.’

SUGAR
SUGAR gaat over Chyna die voor haar achttiende al meer shit heeft gezien dan de meeste mensen in hun hele leven. Chyna ziet er altijd verzorgd uit, heeft een grote bek en vindt een goede aanval de beste verdediging. Ze heeft een baby, Sugar, met Raoul, een prins van de straat. Wanneer Chyna’s gewelddadige vriend voor het eerst niet alleen haar, maar ook hun dochter Sugar mishandelt, besluit ze dat ze bij hem weg moeten. Hij laat haar echter niet zomaar gaan. SUGAR toont Chyna terwijl ze breekt met oude patronen, geweld en alles wat ze ooit gekend heeft.

Oproep
Heb jij een West- of Noord-Afrikaanse afkomst? Ben je tussen de 19 en 26 jaar oud? Heb je altijd al gedroomd van acteren en voel je dit verhaal? Stuur dan een mail met je een recente foto, je naam en contactgegevens naar iedereen@sproetcasting.nl

Deadline aanmelden is woensdag 12 juli 2023.

Ervaring is niet vereist.

«