Op 14 juli van 14.00-20.00 uur wordt de allereerste Bullemarkt georganiseerd. Naast diverse live-optredens en foodtrucks biedt de Bullemarkt creatieve ondernemers en makers uit Amsterdam Zuidoost een podium.

Bezoekers kunnen op de Bullemarkt onder andere de lekkerste hapjes proeven, een snelcursus film maken volgen, een massage of spa-behandeling krijgen en muziek leren maken met een professionele artiest. Wellicht weet jij als ondernemer in Zuidoost hier nog een leuke kraam aan toe te voegen.

De markt strekt zich uit vanaf het metrostation Bullewijk tot aan het einde van het Bullewijkpad ter hoogte van de Karsp.

Ben je een creatieve ondernemer of maker en wil je een kraampje op de Bullemarkt? Meld je dan aan via de website: https://www.bullemarkt.nl/ Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

«