De zomer is begonnen en daarom nodigt de Dance Connects Community iedereen van 50 jaar en ouder van harte uit om te komen dansen, bewegen en ontmoeten tijdens het nieuwe zomerprogramma. 

Van 12 juni t/m 18 augustus geeft Dance Connects wekelijks, binnen en buiten, hedendaagse danslessen in alle stadsdelen van Amsterdam en in Amstelveen. Met of zonder ervaring, met of zonder beperking, iedereen kan meedoen.

Bij Dance Connects Community draait dansles niet alleen om pasjes leren of een strakke choreografie maar vooral om jezelf versterken en ontwikkelen, diverse dansstijlen ontdekken en samen plezier maken. In elke les werk je onder begeleiding van professionele en gespecialiseerde dansdocenten op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie.

Op alle locaties in Amsterdam kun je met Stadspas groene stip de kosten 100% vergoed krijgen via het Seniorensportfonds. Vraag wel eerst naar de voorwaarden. Met een Amstelveenpas krijg je 50% korting op het reguliere tarief. Een proefles is altijd gratis en instromen kan op elk gewenst moment. 

Hou jij van bewegen, muziek, actief en creatief bezig zijn én leuke mensen ontmoeten? Wees welkom en dans mee.

DANSMIX 50+ / BUITEN
Nelson Mandelapark
Ontmoetingsplek: Basisschool
De Rozemarn, Huntum 16
Donderdag 10:30 – 11:30

Meer informatie vind je op www.danceconnects.nl. Of neem contact op via info@danceconnects.nl of 020-2611058

Foto: Marieke Josselet

«