Beleef Zuidoost door de lens van bewoners die hun buurt in haar pure schoonheid, verval en wederopbouw op de kaart zetten. Door de ogen van de fotografen ervaar je het buurtgevoel en de cultuur. Een belichaming van de mooie kanten van Zuidoost die volgens de fotografen zelden tot nooit aan het licht komt.

In de foto’s van de expositie ‘Welkom in ons Zuidoost’ zie en voel je de zachtheid, bereikbaarheid en de vriendelijkheid van een vreedzaam en liefdevol Zuidoost. De foto’s zijn gemaakt door Jewita Ubbergen, Leandro Bijlhout, Mubarak Nombre en Raza Zafar Oulach. Zij wonen in Amsterdam Zuidoost of hebben een sterke affiniteit met het stadsdeel.

Lovia Opoku is creatieve ondernemer en oprichter van de expositie. ‘Welkom in ons Zuidoost’ vindt plaats van 28 juli 2023 tot en met 04 Augustus 2023.

Locatie: CBK Zuidoost
Open Space en Werkplaats
Heesterveld 35a
1102 SB Amsterdam
Voor meer informatie: info@welkominzuidoost.nl

«