Van 24 tot en met 26 augustus staat AFAS Live volledig in het teken van Esports, Gamen en Gamification. Een uniek concept in samenwerking met diverse partners op het gebied van sport, welzijn, onderwijs en entertainment.

Twee zalen en meer dan 3000 m2 aan doelgerichte activiteiten zorgen ervoor dat dit een bijzonder evenement wordt ter afsluiting van de zomervakantie. Er is een uiteenlopend programma van Real life Games in de Black Box tot aan een unieke gaming ervaring in de Talent Stage.

Het evenement is opgedeeld in twee periodes. Je kunt deelnemen van 10.00-13.00 uur of van 14.00-17.00 uur. Ook ouders, verzorgers en begeleiders zijn van harte welkom. De toegang is gratis nadat je je online hebt aangemeld.

E-zone Talent Stage GameTime
In de E-zone kun je jezelf onderdompelen in de wereld van Esports. Zo stap je in de virtuele wereld, klim je achter het stuur zoals Max Verstappen of daag je je vriend(in) uit voor een potje FIFA, Fortnite of Mario Kart! Je kunt dansen met Just Dance en je kunt vele andere virtuele sporten doen.

Er is ook een podiumprogramma tijdens de @venture Games met onder andere lokale influencers, dansers, shoutcasters, meet and greets, voorstellingen, demo’s en optredens.

Amsterdamse jongeren kunnen zich aanmelden via www.atventuregames.nl Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dennis@houseofesports.nl of bel 06-51182863

«