Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli wordt er in de Amsterdamse Poort een BLOCK PARTY georganiseerd met muziek, dans, foodtrucks, een playground voor kinderen en met verschillende liveoptredens. Tijdens dit tweedaagse programma kun je genieten van muziek, cultuur, lokaal talent en heerlijk eten. De toegang is gratis.

Op het Groot Bijlmerplein komt een podium waar verschillende artiesten zoals Foundation Soundsystem, All1ne, Leroy Rey en John Agesilas muziek zullen draaien. Foundation Showcase verzorgt een dansshow. Ook zullen de halve finale én de finale van Bijlmer Got Talent op het podium plaats vinden.

Wanneer:
Vrijdag 7 juli: 14.00-20.00 uur
Zaterdag 8 juli: 14.00-21.00 uur

Waar:
Groot Bijlmerplein (voor de KFC)
Amsterdamse Poort

Over de Amsterdamse Poort  
De Amsterdamse Poort transformeert van winkelcentrum naar hèt stadshart van Amsterdam Zuidoost. Je kunt van het gebied op de hoogte blijven via amsterdamsepoort.nl.  

«