De Hoge Dijk is een bijzonder recreatiegebied in Amsterdam Zuidoost. Het gebied ligt ten zuiden van Gaasperdam, ten oosten van de Ouderkerkerplas en ten noorden van Abcoude. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen. Voor een hapje en een drankje kun je onder andere terecht bij de brasserie van het nabijgelegen Golfcentrum De Hoge Dijk.

Recreatiegebied De Hoge Dijk heeft fiets-, ruiter- en wandelpaden. Ook zijn er enkele speciaal aangelegde ecologische tuinen waar je kunt genieten van de bijzondere vegetatie. Daarnaast zijn er speelweiden en is er een zwemgebied. De allerkleinsten kunnen spelen in ondiep water en voor jongeren zijn er speeltoestellen op een strandje aan de plas. Ook voor volwassenen is het goed vertoeven in recreatiegebied De Hoge Dijk.

Zwemwater

Bij De Hoge Dijk is geen toezicht in, op en rondom het water. Wil je de zwemkwaliteit weten? Bel dan 0800 9986734 of kijk op www.zwemwater.nl Als het onveilig is om te zwemmen, wordt dat via borden op het strand aangegeven. Dit geldt alleen voor de plek waar deze borden staan.

Adres Hoge Dijk

Sieverdinkpad
1107 TB, Amsterdam Zuidoost

«