Op zaterdag 27 mei organiseert de Amsterdamse Poort hét foodfestival van Zuidoost, Taste of Zuidoost. Een foodfestival waarbij verschillende keukens van Amsterdam Zuidoost samenkomen. Zuidoost is een cultureel divers stadsdeel waar eten verankerd zit in het DNA.

Tijdens Taste of Zuidoost ga je op culinaire ontdekkingsreis. Maar liefst 12 foodtrucks nemen hun intrek op Groot Bijlmerplein om bezoekers te laten genieten van hun beste verkochte gerechten, snacks en drankjes. Je kan tijdens Taste of Zuidoost onder andere Surinaamse BBQ, chicken & waffles, vegan soulfood, Ghanees, Antiliaans en Surinaams eten halen bij de foodtrucks van onder andere Queen D, John Juniors BBQ, Mixed Flavour, Q’s Kitchen, Yvette’s Kitchen, Chef Angie B en Juiciety.  

Naast de foodtrucks draaien DJ’s muziek vanuit een oude Volkswagenbus die is omgebouwd tot DJ booth. Tijdens het eten kan je een dansje doen en genieten van hiphop, R&B, Afro en soul muziek.
De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen.

Zien we je daar?

Locatie: Groot Bijlmerplein, Amsterdamse Poort

Tijd: 12.00 – 20.00 uur

Over Amsterdamse Poort 
Amsterdamse Poort transformeert van centrum naar hart van Zuidoost. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via amsterdamsepoort.nl. 

«