Vanaf 13 februari 2023 wordt het logo van Zuidoost City een jaar lang (!) op de giga schermen van Ziggo Dome vertoont. Het iconische logo beeldt alle kleuren uit van de vlaggen van de verschillende nationaliteiten die de Bijlmer rijk is. Daar zijn we natuurlijk heel trots op en dat mag iedereen zien!

Dat gaat helemaal goedkomen want de schermen van de Ziggo Dome zijn in het ArenAgebied en zelfs vanaf de A2 goed te zien. Dat zijn een hoop oogballen die onze mooie kleuren zullen zien shinen. Ook als je met de fiets of lopend bent kun je er niet omheen.

Het logo zal op de 13e voor het eerst in de avond worden tentoongesteld zodat je het éxtra goed kunt zien. Bestuurslid van Zuidoost City Graziëlla Hunsel Rivero zal een kleine toespraak houden om dit moment in te luiden.


Bekijk de video hieronder!

«