Waar is het knaloranje, supergezellig en heb je nog ruimte? Amsterdam Zuidoost is een prima keuze voor een heerlijke Koningsdag.

In de Amsterdamse Poort op het grote plein in het winkelcentrum ter hoogte van Bijlmerplein 205-207 is een kindervrijmarkt. Kinderen tot 16 jaar verkopen hier hun spullen en laten hun kunsten zien. Verder zijn er veel eetkramen.

In het winkelcentrum van Reigersbos is het ieder jaar weer mega gezellig. Jong en oud verkoopt er op kleedjes en vanuit kraampjes. Er is muziek en ook voor de interne mens wordt goed gezorgd.

Op en rond de velden Cornelis Aarnoutsstraat en Anne Kooistrahof in Gein is een vrijmarkt, een stormbaan, foodtrucks en muziek. Kom springen op het springkussen en vermaak je met oudhollandse spelletjes.

Voor overige tips:
https://www.amsterdam.nl/toerisme-vrije-tijd/evenementen/koningsdag-2024/?utm_source=nieuwsbrief_gemeente020_extern&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief_amsterdam&utm_content=stedelijk-a09-koningsdagpagina&utm_term=nieuwsbrief-amsterdam-wk17-20240425

«