Voor extra entertainment in de kerstvakantie opent in de Amsterdamse Poort weer het Winter Speelcafé. Van woensdag 27 december tot en met zondag 7 januari (m.u.v. van maandag 1 januari) kunnen kinderen van alle leeftijden gratis komen spelen.

Op Bijlmerplein 399 (naast de OBA) kunnen kinderen gratis spelen onder begeleiding van hun ouders. Er is een springkussen en kinderen kunnen knutselen, tekenen en (bord)spelletjes spelen. Er is ook een indoor schaatsbaan met gratis schaatsen in allerlei maten.

In het Winter Speelcafé kun je ook lunchen met tosti’s en soep en er is een groot assortiment aan koekjes en cakes. De vintage meubels in het café zijn te koop. De opbrengst hiervan gaan naar The Breakfast Club, een organisatie die 2x per week een gezond ontbijt verzorgd voor basisschoolkinderen in Amsterdam Zuidoost. Ook kunnen kinderen hun oude speelgoed doneren zodat dit een mooie nieuwe bestemming krijgt.

Het Winter Speelcafé is van woensdag 27 december 2023 tot en met zondag 7 januari dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur. Alleen op maandag 1 januari is het Winter Speelcafé gesloten.

Over Amsterdamse Poort   
Amsterdamse Poort transformeert naar hart van Zuidoost. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via amsterdamsepoort.nl

«