Houd je van samen zingen en performen, van afro, pop, gospel tot opera? Woon je in (de buurt van) Amsterdam Zuidoost? Zing dan geheel kosteloos mee in het Southeast Community Choir Young. Maak kennis met de kracht van muziek en het plezier van samen zingen!

Southeast Community Choir Young betreft een pilotproject vanuit Nationale Opera & Ballet en B! Music School (B!MS) waarin wekelijks koorzang workshops worden gegeven. Professionele muziekdocenten begeleiden jou in het ontwikkelen van jouw muzikale talent waarbij je meerdere genres muziek leert van afro, pop, gospel tot opera.

Het project wordt afgesloten met een eindpresentatie-avond in de wijk. Solisten uit de gospel en de opera zullen zich presenteren voor en vooral mét het koor. Daarvoor zullen tussentijdse optredens plaatsvinden tijdens speciale evenementen in de wijk waar je je talent kunt laten zien aan een publiek. Ook wordt er toegewerkt naar de deelname aan de eindpresentatie van B! Music School en het Kinderkoren-festival Nationale Opera & Ballet op 26 mei 2024. Mocht je hierna graag nog verder willen zingen, zijn er verschillende mogelijkheden.

De zangworkshops starten vanaf woensdag 15 november 2023.

Leeftijdsgroep: 6 t/m 9 jaar, woensdag 16:00-17:00
Leeftijdsgroep: 10 t/m 13 jaar, woensdag 17:00-18:00
Locatie: Heesterveld 35c
Kosten: GRATIS

Kijk op https://www.bmusicschool.nl/southeast-community-choir-young en meld je aan.

«