De zomervakantie zit er weer op en daarom nodigt de Dance Connects Community iedereen van 50 jaar en ouder uit om te komen dansen, bewegen en elkaar te ontmoeten op de dansvloer.

Van 4 september tot en met 15 december geeft Dance Connects wekelijks hedendaagse danslessen in alle stadsdelen van Amsterdam, Diemen, Zaandam en Amstelveen. De danslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht conditie, beperkingen en/of financiële situatie.

Iedereen telt mee
Bij de Dance Connects Community draait dansles niet alleen om pasjes leren of om een strakke choreografie. Het gaat erom dat je jezelf versterkt en ontwikkelt, dat je diverse dansstijlen ontdekt en samen plezier maakt. In elke les werk je onder begeleiding van professionele en gespecialiseerde dansdocenten op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie.

Het motto van Dance Connects is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt. Heb je moeite om de lessen te kunnen betalen? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor korting of gratis lessen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een proefles is altijd gratis en instromen kan op elk gewenst moment.

Hou jij van bewegen, muziek, actief en creatief bezig zijn én leuke mensen ontmoeten? Wees welkom en dans mee.

MODERNE DANS 60+
Buurthuis Holendrecht
Holendrechtplein 38
Maandag 10.30 – 11.30

DANSMIX 50+
Buurthuis NoLimit
Geldershoofd 80
Donderdag 10.30 – 11.30

Meer informatie vind je op www.danceconnects.nl. Of neem contact op via info@danceconnects.nl of 020-2611058.

Foto: Kim Doeleman

«