We80kids viert met het ‘We80kids festival’ vijftig jaar Hip Hop cultuur, ‘de meest invloedrijke muziekbeweging van de 20ste eeuw.’ Het festival vindt plaats op zaterdag 29 juli in het Bijlmer Parktheater. Je kunt genieten van een hele dag vol activiteiten voor de Hip Hop Community.

‘Doe mee en raak geïnspireerd door ons collectieve verleden, ons heden en onze toekomst. It’s bigger than Hip Hop!’ aldus de organisatoren. ‘Ervaar de science of Breakin’, Dj’ing, Mc’ing & Graffiti-artwork via de workshops, talks & screenings. Iedereen is welkom. Join us for a day of peace, unity, love and knowledge.’

Het We80kids festival start op 29 juli om 14.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven voor de workshops op: www.bijmerparktheater.nl

Locatie:
Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam

«