Wees van harte welkom in Zuidoost – een stadsdeel van contrasten. Een plek met bruisende pleinen en sereen groen. Een plek waar bewoners koud beton omtoverden tot een warm thuis. Een plek waar zo’n 130 nationaliteiten met respect en in harmonie samenleven. Welkom in Zuidoost. Een plek waar je jezelf kan zijn. Waar ruimte is voor creativiteit, ondernemerschap en een hele hoop gezelligheid.

Welkom in Zuidoost. Hier helpen we elkaar. We zetten ons in voor de jeugd, vrouwen- en mannen(!)emancipatie, nieuwkomers en het behoud van kunst en cultuur. Hier maken we van niets iets. We pionieren, creëren kansen en laten ons geen ‘nee’ aansmeren.

Zuidoost groeit en bloeit; er valt een hoop te zien en beleven. Op deze site kun je daar meer over lezen. Kom mee en voel je welkom in Zuidoost!

Heb je ideeën of wil je meedoen? Laat het ons weten via info@zuidoostcity.nl

«