Op zaterdag 23 september organiseert de Amsterdamse Poort hét foodfestival van Zuidoost: Taste of Zuidoost. Een foodfestival waarbij verschillende keukens van Amsterdam Zuidoost samen worden gebracht. In deze tweede editie van Taste of Zuidoost verkopen veertien ondernemers hun lekkerste gerechten vanuit een foodtruck. Tijdens Taste of Zuidoost ga je op culinaire ontdekkingsreis.

Naast de foodtrucks draaien DJ’s muziek vanuit een oude Volkswagenbus die is omgebouwd tot DJ booth. Tijdens het eten kun je een dansje doen en genieten van hiphop, R&B, Afro en soulmuziek. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. 

Locatie: Groot Bijlmerplein, Amsterdamse Poort
Tijd: 12.00 – 20.00 uur

Over Amsterdamse Poort  
Amsterdamse Poort transformeert naar hart van Zuidoost. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via amsterdamsepoort.nl

«