Basisschool Crescendo organiseert van maandag 26 juni tot en met donderdag 30 juni haar jaarlijks terugkerende Cultuurdagen. De kinderen en de leerkrachten komen tijdens deze feestelijke week in klederdracht naar school. Er is een talentenshow, muziekestafette en een culturele wandeltocht door de buurt. Ook zijn er hapjes en drankjes uit allerlei culturen.

Verbinding
Ieder jaar besteedt de basisschool ook aandacht aan het slavernijverleden. Dit jaar doet de school dat middels de tentoonstelling ‘Gedachtegoed van het kind in beeld’. De tentoonstelling is te zien van 26 t/m 29 juni. Stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing opent de tentoonstelling op maandag 26 juni om 09:00 uur in de Aula van Basisschool Crescendo. Iedereen is welkom.

Het doel van de Cultuurdagen is verbinding en solidariteit. Iedereen kan over zijn of haar eigen cultuur vertellen en leren van de cultuur van de ander. Het adres van basisschool Crescendo is Kortvoort 61C in Amsterdam Zuidoost. Voor meer informatie kunt u mailen naar administratie@crescendoschool.nl

«