Het initiatief Mannen aan Zet wil meer vaderbetrokkenheid in het stadsdeel. Op donderdag 7 december organiseren ze een feestelijke bijeenkomst over modern vaderschap. Voor mannen én vrouwen. Komt u ook?

Het initiatief wil een breed kennisnetwerk vormen van bewoners en organisaties op het gebied van mannenemancipatie. Bijkomend doel is het oprichten van een mannenhuis in het hart van Zuidoost. Dat moet een blijvend innovatie- en expertisecentrum worden voor modern vaderschap.

Mannelijke identiteit
Mannen aan Zet bestaat uit professionals en ondernemers onder bestuurlijke aanvoering van stadsdeelbestuurder en onlangs gekozen Tweede Kamerlid Raoul White. Ze nodigen mannen in Zuidoost uit om mee te praten over de mannelijke identiteit en de moderne vaderrol.

Daarmee willen ze een voorbeeld zijn voor alle mannen in Nederland. Want vaderschap en mannenemancipatie is niet gebonden aan locatie, cultuur of achtergrond.

Presentatie
Op donderdag 7 december vindt de feestelijke afsluiting plaats van de verkenningsfase van Mannen aan Zet. Dan worden plannen gepresenteerd om vaderbetrokkenheid, vaderlijke rolmodellen en mannenemancipatie in Zuidoost duurzaam te versterken. Deelname is gratis. En natuurlijk zijn vrouwen ook van harte welkom.

  • Locatie: Kerkcentrum De Nieuwe Stad, Luthuliplein 11
  • Tijd: 18.30 – 22.00 uur gevolgd door een gezellig samenzijn met exotisch buffet
  • Voor meer informatie en/of aanmelding graag een email naar info@mannenaanzet.nl

«