Een weekend vol nostalgie

Twee dagen lang wordt het ultieme feestgevoel gecreëerd op het festival waar grenzen vervagen en schaamteloos genieten centraal staat. Guilty Pleasure Festival maakt zich op voor een nieuwe editie. Feestgangers worden ondergedompeld in een unieke festivalervaring vol onvergetelijke hits.

De 5 muzikale stages bieden alles waar een festivalhart van dromen kan en daarnaast zijn er talloze andere area’s waar je jezelf volledig in kan verliezen. Een plek waar de stoutste dromen werkelijkheid worden, taboes worden doorbroken en waar de verborgen geneugten van het leven ongeremd worden gevierd.

Wil je op de hoogte blijven, registreer je via de link en jij ontvangt als eerste alle informatie over GPF 2024 in je inbox.

Meer dan muziek

Maar Guilty Pleasure Festival is meer dan alleen een muzikaal guilty pleasure walhalla. Zo spring je erop los in de skippyballendisco, ontdek je de essentie van het leven tijdens Fullmoon Blacklight Party en verlies je jezelf in een zee van hits tijdens Disney Karaoke.

Bij de Wasmasjien, een gloednieuwe stage, begeven we ons in tropische sferen met superhosts Trafassi & Def Rhymz. Denk piña coladas, zwierende heupen en lichte urban. Tijdens Ravend Stratego sprint je het hele festivalterrein over terwijl je probeert te ontkomen aan de JägerBOM, om er vervolgens bij 3D Twister achter te komen dat je leniger bent dan je denkt. Of toch niet.

Gegevens

Wanneer

6 juli - 7 juli 2024

Locatie

Gaasperplas Park
1108 AZ Amsterdam

Kwaku Summer Festival