Verschillende locaties

Het festival vindt op meerdere locaties plaats. Wil je weten wat je waar kunt, zien ga naar de website voor de locaties en het programma. 

Om het 40-jarige jubileum te vieren, wil Amsterdam Roots de hele stad omarmen en komen ze naar Zuidoost, Nieuw-West en Noord met theatervoorstellingen in de openlucht en een sprankelend nieuw muziekprogramma in de Bijlmer.

Afsluiten in het Oosterpark met Roots Open Air

Met het festival Roots Open Air wordt het Amsterdam Roots Festival jaarlijks afgesloten. Tot in de late uurtjes kun je swingen op zomerse, niet-westerse popmuziek, dance en elektronische muziek met een internationaal tintje. Op de laatste zondag van het festival vindt Roots Open Air plaats in het Oosterpark.

Roots Open Air biedt niet alleen de mogelijkheid om moderne muziek uit verschillende landen te ontdekken; je komt er ook in aanraking met verschillende culturen. Naast de verschillende podia zijn er dansworkshops, activiteiten voor kinderen, de Roots Bazaar waarop je terecht kunt voor onder meer kleurrijke kleding, en de lekkerste hapjes en drankjes.

Bekijk de website van Amsterdam Roots Festival voor meer informatie.

Gegevens

Wanneer

28 juni - 2 juli 2023

Openingstijden
donderdag 12:00
vrijdag 12:00
zaterdag 12:00
zondag 12:00
maandag 12:00

Locatie

Oosterpark
1092 AT AMSTERDAM

Guilty Pleasure Weekender