Verschillende podia

Met het oog op de huidige financiĆ«le uitdagingen, hebben zij de krachten gebundeld en gaan ze terug naar de kern van het festival: de festival dag in het Oosterpark. Hier presenteren zij als van ouds een sprankelend programma vol muziek, circus, dans, theater, kinderprogramma’s en diverse workshops. Natuurlijk sluiten ze het feest af met de legendarische afterparty van Native Moons met Lucas Benjamin.

Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig naar de volledige line-up van het Amsterdam Roots Festival? Houd dan de website en social media-kanalen goed in de gaten!

Nieuwe editie, nieuw thema

Amsterdam Roots Festival is een plek waar verschillende culturen en tradities samenkomen en waar we van elkaar kunnen leren en groeien. Door verder te kijken dan onze eigen referentiekaders, hopen we bij te kunnen dragen aan een inclusievere en meer verbonden samenleving. Wat het thema in 2024 gaat worden is nu nog niet bekend.

Roots – inclusief

Als festival dat al 40 jaar de culturele diversiteit van Amsterdam en daarbuiten viert, zetten we ons in om ervoor te zorgen dat ons evenement voor iedereen toegankelijk is. In samenwerking met HandicapNL zet Amsterdam Roots Festival zich in om het festival toegankelijker en inclusiever te maken voor bezoekers met een beperking. Dit jaar wordt het festivalterrein rolstoelvriendelijk gemaakt en zijn er prikkelarme ruimtes beschikbaar.

Over Amsterdam Roots Festival

Amsterdam Roots Festival is een cultureel evenement dat diversiteit en culturele uitwisseling viert door middel van muziek, circus, dans, theater, kinderprogramma’s en workshops. Met een toewijding aan inclusiviteit en toegankelijkheid streeft Amsterdam Roots Festival naar een gastvrije ruimte waar verschillende culturen en tradities elkaar kunnen ontmoeten, leren en groeien.

Bekijk de website van Amsterdam Roots Festival voor meer informatie.

Gegevens

Wanneer

23 juni 2024

Locatie

Oosterpark
1092 AT Amsterdam

Keti Koti Conference – Jeffrey Spalburg, DJ Phantom & VJ Bikkel