Verschillende podia

Amsterdam Roots Festival is terug op 25 juni 2023! Met het oog op de huidige financiĆ«le uitdagingen, hebben zij de krachten gebundeld en gaan ze terug naar de kern van het festival: de festivaldag in het Oosterpark. Hier presenteren zij als van ouds een sprankelend programma vol muziek, circus, dans, theater, kinderprogramma’s en diverse workshops. Natuurlijk sluiten ze het feest af met de legendarische afterparty van Native Moons met Lucas Benjamin.

Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig naar de volledige line-up van het Amsterdam Roots Festival 2023? Houd dan de website en social media-kanalen goed in de gaten!

Thema 2023

Amsterdam Roots Festival is een plek waar verschillende culturen en tradities samenkomen en waar we van elkaar kunnen leren en groeien. Door verder te kijken dan onze eigen referentiekaders, hopen we bij te kunnen dragen aan een inclusievere en meer verbonden samenleving. Het thema dit jaar is dan ook ‘Blind Spots’. Hiermee nodigen wij niet alleen ons publiek, maar ook onze artiesten en onszelf uit om verder te kijken dan we gewend zijn. We willen de blinde vlekken in onze eigen denkpatronen ontdekken en uitdagen om nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Roots – inclusief

Als festival dat al 40 jaar de culturele diversiteit van Amsterdam en daarbuiten viert, zetten we ons in om ervoor te zorgen dat ons evenement voor iedereen toegankelijk is. In samenwerking met HandicapNL zet Amsterdam Roots Festival zich in om het festival toegankelijker en inclusiever te maken voor bezoekers met een beperking. Dit jaar wordt het festivalterrein rolstoelvriendelijk gemaakt en zijn er prikkelarme ruimtes beschikbaar.

Over Amsterdam Roots Festival:

Amsterdam Roots Festival is een cultureel evenement dat diversiteit en culturele uitwisseling viert door middel van muziek, circus, dans, theater, kinderprogramma’s en workshops. Met een toewijding aan inclusiviteit en toegankelijkheid streeft Amsterdam Roots Festival naar een gastvrije ruimte waar verschillende culturen en tradities elkaar kunnen ontmoeten, leren en groeien.

Bekijk de website van Amsterdam Roots Festival voor meer informatie.

Gegevens

Wanneer

25 juni 2023

Locatie

Oosterpark
1092 AT AMSTERDAM

Keti Koti Festival