Ode aan Amsterdam

Het openingsconcert van Amsterdam 750 is niet zomaar een evenement; het is een liefdesverklaring aan de stad die ons allemaal verbindt. Met een indrukwekkende line-up van artiesten zoals André Hazes, S10, en Trijntje Oosterhuis, naast vernieuwende optredens van het ISH Dance Collective en het ZO! Gospel Choir, belichaamt deze avond de veelzijdigheid en de unieke geest van Amsterdam. Het Metropole Orkest verweeft klassieke dance met moderne beats, terwijl unieke archiefbeelden en opnames het verhaal van Amsterdam tot leven brengen.

De bevestigde artiesten zijn: André Hazes, René Froger, S10, Sophie Straat, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Donnie, Edsilia Rombley, Latifah, Niki Jacobs, Van der Laan & Woe, Metropole Orkest, ISH Dance Collective, ZO! Gospel Choir, Gershwin Bonevacia, Rayen Panday, Het Nationale Ballet en het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Tickets

De gemeente stelt een kwart van de kaarten beschikbaar voor Amsterdammers die zich op een bijzondere manier inzetten voor de stad of niet in staat zijn een kaartje te kopen. Zo konden houders van een Stadspas een kaartje kopen tegen een sterk gereduceerd tarief (deze kaarten zijn uitverkocht). Ook krijgen tal van Amsterdammers die zich op een bijzondere manier inzetten voor de stad de komende periode een persoonlijke uitnodiging.

Hier koop je tickets voor het concert: openingsconcertamsterdam750.nl

LET OP: De genoemde aanvang- en eindtijd is een indicatie en nog niet definitief.

Gegevens

Wanneer

27 oktober 2024

Locatie

Ziggo Dome
Arena boulevard 61
1101 DL Amsterdam

Bankzitters 10 jarig jubileum