Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Winkelen

Vierde KVO-ster voor winkelcentrum Holendrecht

 • On 15 oktober 2019
Winkelcentrum Holendrecht heeft er een vierde ster in kader van Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) bij. De feestelijke onthulling ervan was op 11 oktober bij Buurthuis Holendrecht. Dirk de Jager, lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost, reikte onder meer certificaten uit aan de Winkeliersvereniging, politie en brandweer. Ook is een wandplaat onthuld. Het KVO […]
Read More

Gemberbier te koop op markten in Zuidoost

 • On 25 september 2019
Milton Gorré (1986) is de oprichter van Gingerly. Velen claimen een grootmoeders recept te produceren, maar dit is er echt eentje! Op 2 december 2013 werd Gingerly opgericht. De naam die gegeven is aan ‘gemberbier’ van oma. Als oprichter van Gingerly had Gorré het plan om de gemberdranken vanuit huis te produceren en te verkopen […]
Read More

Food&Fashion in de Amsterdamse Poort

 • On 29 augustus 2019
Op zaterdag 31 augustus vindt het Food & Fashion evenement plaats in de Amsterdamse Poort. In het hele centrum worden activiteiten georganiseerd die in het teken staan van mode en ontdekken van verschillende smaken. Daarnaast worden winkelstraten in de 4 modekleuren van 2020 gedecoreerd (groen, blauw, oranje en rood). Op het (groot) Bijlmerplein wordt een […]
Read More

Supermarkt voor Venserpolder

 • On 15 april 2016
Na ruim 1,5 jaar zonder, krijgt Venserpolder weer een supermarkt. Deze week tekenden Tanger Markt en woningstichting Eigen Haard het huurcontract voor een winkelruimte van 1000 m2. De winkel gaat vóór de zomer open.
Read More

Openingstijden Esprit Outlet

 • On 6 mei 2015
Veel gezocht op onze site en met grote regelmaat worden we gebeld met de vraag wanneer bent u open? De Esprit Outlet heeft geen eigen site en dus komt men al snel bij Zuidoost.nl van ZuidoostPartners terecht. Welnu onderstaand de openingstijden.
Read More

Lente cadeau bij Villa ArenA

 • On 12 maart 2015
Het zonnetje schijnt en de lente lonkt. Ook dit jaar geeft Woonmall Villa ArenA de Lente cadeau. Villa ArenA start het lente-woonseizoen door een bos tulpen cadeau te geven aan iedere bezoeker.
Read More

Dit is WAUW

 • On 11 maart 2015
De Pop-Up Shop WAUW in de Woonmall Villa ArenA opent 21 Maart haar deuren. In hetzelfde weekend worden er gratis tulpen uitgedeeld aan de bezoekers van de Woonmall in Amsterdam Zuidoost.
Read More

Pop Up Kunstmarkt CBK Zuidoost

 • On 3 december 2014
Op zaterdag 13 december van 11.00 tot 18.00 uur is er de tweede editie van de Pop Up Kunst Kerstmarkt bij CBK Zuidoost. Achttien kunstenaars tonen hun creaties, er is voor ieder wat wils: tassen, sjaals, schalen, vazen, sieraden en andere bijzondere producten.
Read More

Poorterij laatste weekend september

 • On 22 september 2014
De jaarlijkse Poorterij in winkelcentrum De Amsterdamse Poort wordt vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 september georganiseerd. De Poorterij bestaat uit ongeveer 150 marktkramen waar een breed scala aan producten wordt uitgestald.
Read More

Feestweek Holendrecht

 • On 28 augustus 2014
Van 10 tot en met 16 september viert Holendrecht de vernieuwing van het winkelcentrum, de nieuwe inrichting van de straten, de verhuizing van het Gezondheidscentrum Holendrecht en het vorig jaar vernieuwde buurtcentrum. Reden genoeg voor een feest!
Read More

Talent in de Poort

 • On 9 juli 2014
Talent? Ja? Doe dan mee aan het Poort Podium in Amsterdamse Poort! Zuidoost barst van het talent! Dat is tijdens de vorige editie van het Poort Podium in Amsterdamse Poort wel gebleken.
Read More

ArenAPoort genomineerd

 • On 21 mei 2014
Winkelgebied ArenAPoort is genomineerd voor een StiB Award (Steden in Beweging). Uit bijna vijftig aanmeldingen is ArenAPoort samen met drie andere projecten gekozen tot een van de meest succesvolle gebiedsversterkingen binnen Nederland.
Read More

Braderie Amsterdamse Poort

 • On 27 maart 2014
Op vrijdag 4 april, zaterdag 5 april en zondag 6 april wordt een gezellige en grootste markt in Amsterdamse Poort van georganiseerd. Ook treden tal van artiesten uit Amsterdam Zuidoost op.
Read More

Pin & Win

 • On 27 maart 2014
De hele maand april kunt u in Amsterdamse Poort deelnemen aan de pin en win- actie! U betaalt met uw pinpas, registreert het unieke pinbonnummer op pinenwinamsterdamsepoort.nl en maakt daarmee kans op prachtige prijzen!
Read More

Markt terug op Kraaiennest

 • On 10 maart 2014
Vanaf dinsdag 11 maart is de markt wekelijks terug op Kraaiennest. De eerste dag dat de markt met totaal 80 kramen open is, wordt feestelijk gevierd op dinsdag 11 maart om 14.30 uur.
Read More

Pop-Up Shop in Villa ArenA

 • On 31 januari 2014
Metdehand.nl opent in februari samen met MakeMeDay de deuren van haar Pop-Up Shop in Woonmall Villa ArenA. De Pop-Up Shop is mede mogelijk gemaakt door de Ruimteloods van stadsdeel Zuidoost die ondernemers en vastgoed aan elkaar verbindt.
Read More

Winter Kerst en Circusspektakel

 • On 26 november 2013
Vliegende trapeze uit Amerika, krachtacrobaten uit Portugal en bijzondere acrobatiek uit China. Van 21 december t/m 5 januari vindt Wintercircus Amsterdam plaats op ArenApark aan de ArenA boulevard. U kunt nu met 50% korting naar de voorstelling!
Read More

Renovatie winkelcentrum Holendrecht

 • On 9 oktober 2013
Op straat werd er al gewerkt aan vernieuwing van de kabels en leidingen onder de grond, maar inmiddels is de eigenaar van winkelcentrum Holendrecht, Hoorne Vastgoed, ook gestart met de renovatie van winkelcentrum Holendrecht.
Read More

Ninja Turtles in de Amsterdamse Poort

 • On 7 oktober 2013
De Ninja Turtles zijn groen, grappig, dragen een masker en bestrijden de slechteriken met hun coole moves. Op woensdagmiddag 23 oktober vanaf 13.30 uur kun je de Ninja Turtles ontmoeten op het Kleine Bijlmerplein in Amsterdamse Poort.
Read More

Glamour Kid 2013 en Poorterij

 • On 10 september 2013
Op het Kleine Bijlmerplein is op zaterdag 28 september een modeshow waar kids op de catwalk zullen schitteren als echte modellen. Daarnaast is het ook weer tijd voor de jaarlijkse Poorterij op 27, 28 en 29 september.
Read More

Zuidoost souvenir zeepje Blaka Rowsu

 • On 27 juni 2013
Cadeautje of relatiegeschenk? Zuidoost heeft nu zijn eigen zeepje, de Blaka Rowsu. Dat betekent 'Zwarte Roos' in het Sranan Tongo (Surinaams). Blaka Rowsu is ook de titel van een beroemd lied van de Surinaamse zanger Lieve Hugo.
Read More