Cultureel divers

Met de programmering verbreedt Bijlmer Parktheater de horizon van het publiek en laat het zien wat er speelt in onze cultureel diverse samenleving én in de wijk. Hier wordt relevant theater ontwikkelt met nieuwe rolmodellen waarin het wereld cultureel erfgoed als uitgangspunt genomen wordt. Het theater is een van de vier Amsterdamse Cultuurhuizen (samen met de Meervaart, Podium Mozaïek en Tolhuistuin) en is winnaar van de Noord-Holland Cultuurprijs, specialisten op het gebied van diversiteit en inclusiviteit.

Kunstzinnig buffet

Het theater biedt ook een podium aan kunststromingen uit de Bijlmer, zodat je er proeft van een uitgebreid, kunstzinnig pallet, samengesteld en gebracht door makers met een bi-culturele achtergrond.

Veelzijdig en toegankelijk

Het Bijlmer Parktheater wil confronteren, ondernemen, verrijken en verbinden. Er wordt veel samenwerking gezocht met andere culturele instellingen zoals het CBK Zuidoost en Imagine IC, waarmee gezamenlijk het Cultuur Platform Zuidoost gevormd wordt.

Vakantievoorstellingen

In de herfst-, voorjaars- en meivakantie kun je altijd mooie jeugdvoorstellingen bezoeken die je laten lachen, swingen, nadenken en je op het puntje van je stoel laten zitten.

Voor info & tickets, bezoek de agenda op de website.