Padel

Padel maakt wereldwijd al jarenlang een enorme groei door. Steeds meer mensen proberen de nieuwe sport uit en bekijken wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour is niet alleen het grootste toernooi van de wereld, maar bepaalt ook de ranglijst van de profpadellers. Kersverse Nederlandse kampioenen, Uriël Maarsen en Bram Meijer, gaan deelnemen aan het toernooi. Zij hebben van de organisatie een wildcard gekregen om Nederland te vertegenwoordigen op het beste en meest professionele mondiale padel circuit.

Naast de padelwedstrijden zijn er verschillende side events, die net zo leuk zijn als padel zelf. Denk aan verschillende feesten, pop-up restaurants, kids events en nog veel meer. Tickets voor de wedstrijden en bijbehorende evenementen zijn te verkrijgen via de website.

Licentie en organisatie

De licentie van het toernooi is in handen van Timeless Investments en Kroonenberg Groep, die het toernooi voor 3 jaar naar Nederland halen. De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Triple Double, Golazo Sports en Deux Agency.

Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de WPT Amsterdam Open . Hij belooft dat de editie die in het najaar in Amsterdam plaatsvindt een nieuwe dimensie brengt aan de sport padel en nog meer fans creëert. “Het is fantastisch dat heel Nederland live kennis gaat maken met het grootste en meest professionele mondiale padel circuit ter wereld.

Gegevens

Wanneer

11 oktober - 15 oktober 2023

Locatie

AFAS Live
Arena boulevard 590
1101 DS AMSTERDAM