Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Women in Love in het Bijlmer Parktheater

9 maart - 21:00

Onze #Nieuwemaker Sarah Huygens staat met haar voorstelling Women in Love in Frascati tijdens Town Tales, een vierdaags programma met jong, divers Amsterdams talent dat met theater, dans, spoken word, storytelling (& meer) een nieuw verhaal vertelt. Hun verhaal.

Sarah Huygens is een eigenwijze Westerse Afrikaanse theatermaakster, die grenzen bij zichzelf en haar spelers opzoekt. Zij studeerde theater & educatie aan de Hogeshool voor de Kunsten Utrecht.

Over Women In Love

Durf jij jezelf te zijn? Of sterker nog… kun jij wel jezelf zijn? Waar wil je bij horen en ten koste of bate van wat? Kan een aangepaste ‘jij’ tegelijk met jouw roots bestaan? Jezelf zijn in de huidige maatschappij is nog nooit zo ingewikkeld geweest. Je aanpassen is nog steeds een vereiste om erkend te worden en om ergens helemaal bij te horen. In Women in Love gaan vier vrouwen de confrontaties aan met de opgelegde identiteit en eigen identiteit. Hoe durven zij zichzelf te zijn?

Town Tales in Frascati

Frascati en de vier Amsterdamse Cultuurhuizen, Bijlmer Parktheater Tolhuistuin, Podium Mozaïek en De Meervaart, zijn vanaf dit seizoen een samenwerking gestart op het gebied van talentontwikkeling. Dit doen zij vanuit de gezamenlijke behoefte om een nog steviger Amsterdams platform te creëren voor ontwikkeling en presentatie van jong cultureel divers talent. Een nieuwe generatie talentvolle theatermakers maken, denken en vertellen in alle verscheidenheid. Alle voorstellingen spelen in Frascati en zijn mede-gecureerd door de programmeurs van de cultuurhuizen.

Onze #Nieuwemakers

Tijdens Town Tales is het werk van onze #Nieuwemakers Sarah Huygens en Jaike Belfor & Naïma Souhair te zien.

Gegevens

Datum:
Tag: %s
Tijd:
21:00
Evenement Category: