Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Willeke Alberti in AFAS Live

6 oktober 2019 - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 6 oktober 2019 at 20:00

Willeke Alberti staat op 5 & 6 oktober in AFAS Live

Op 5 oktober staat Willeke Alberti in AFAS Live met ‘De Show Van Mijn Leven’. Tijdens dit unieke concert haalt de grande dame van de Nederlandse muziek samen met het publiek herinneringen op uit haar ruim 60-jarige carrière. Willeke zal haar eigen hits, duetten die zij met haar vader Willy Alberti zong en de Nederlandstalige klassiekers die haar en vele anderen nog altijd inspireren ten gehore brengen.

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via Eventim.nl en Willekealberti.nl.

Haar zoon Johnny de Mol en mede initiatiefnemer van de show heeft regisseur Arie Cupé en producent Tjeerd Oosterhuis gevraagd invulling te geven aan de grote wens van zijn moeder: in aanloop naar haar 75e verjaardag nog een keer groots uitpakken met een show vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. Willeke wordt tijdens het concert begeleid door haar eigen band onder leiding van Peter van der Zwaag en nodigt een aantal verrassende gastartiesten uit voor deze speciale avond.

Willeke Alberti: “Ik bruis van de energie en ik vind het nog steeds een feest om op het podium te mogen staan. Vorige maand stond ik in een uitverkocht Circustheater Scheveningen, geef diverse optredens in het land en treed ook nog regelmatig met veel plezier op in verzorgingshuizen. En nu als klap op de vuurpijl, mag ik een grote show in mijn geboortestad Amsterdam doen op 5 oktober. Tijdens de show maken we een reis door de afgelopen 60 jaar. Van de liedjes met mijn vader tot het zingen van mijn eigen hits als ‘Telkens Weer’ en ‘Samen Zijn’. Prachtig om straks herinneringen op te mogen halen met het publiek, een aantal fijne collega’s en niet te vergeten mijn familie. Ik vind het heel bijzonder om op deze manier alvast mijn 75e verjaardag te mogen vieren.”

Naast diverse gouden en platina platen, ontving Willeke Alberti onder meer een Edison, Gouden Harp, De Gouden  Televizier-Ring, diverse oeuvre awards, de Majoor Bosshardt Prijs en werd zij in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Haar omvangrijke repertoire bevat onder andere liedjes als ‘Telkens Weer’, ‘Carolientje’, ‘Spiegelbeeld’, ‘Samen Zijn’, ‘Ome Jan’, ‘De Liefde Van Je Vrienden’ en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti zoals ‘De Glimlach Van een Kind’ en ‘Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen’.

In februari 2001 richt Willeke haar stichting op de Willeke Alberti Foundation met als doel structureel het welzijn en de levenskwaliteit van senioren, kinderen en zieken in verpleeginstellingen en verzorgingshuizen te verbeteren. Naast haar eigen stichting zet Willeke zich o.a. in voor Stichting het Vergeten Kind, de Verwenzorg, het Rett Syndroom, het Aids Fonds, het Nationaal Ouderenfonds en Vier het Leven.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: