Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WHAT IF THE LIE SURPASSED THE TRUTH?

25 september - 20:00 - 22:00

De waarheid is slechts relatief in de nieuwe showcase van BOИSU (Daniel Bonsu). In een audiovisuele reis wordt de kijker via monologen, beeldprojecties en muziek meegenomen in BOИSU’s ervaring met liegen en het taboe dat daarop rust. Op 25 september neemt hij, onder muzikale begeleiding van producer / DJ ALL1NE het publiek mee in een trechter van deceptie en worden zij geconfronteerd met een spiegel die niet altijd de waarheid weerkaatst.

BOИSU was eerder betrokken bij de stukken ‘See As I’, ‘Fire Nation’ en ‘3×0=0’ waarbij de laatste twee door Glen Faria geregisseerd zijn. Als regisseur bracht hij de stukken ‘Kind, Wat Ben Je Prachtig’ en ‘Spiegelende Cirkel’ naar de theaters.

De “WHAT IF?” showcase in het Bijlmerparktheater is een voorproefje van de grote show ‘WHAT LIES BEИEATH’, geregisseerd door Raymi Sambo, waarmee BOИSU in 2021 door Amsterdam tourt.

Een bezoek aan de show is volgens de RIVM richtlijnen en op anderhalve meter afstand. Hierdoor is de capaciteit echter beperkt (60 plaatsen). Twijfel dus niet te lang!

TICKETS VIA: https://bijlmerparktheater.nl/nl/what-if

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,