Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

We Are The Future in AFAS Live

20 oktober 2019 - 18:00

✚ ANNOUNCEMENT! ✚
We Are The Future is verplaatst. WATF wil voor jou en alle andere WATF’ers elk jaar een editie neerzetten die de vorige overtreft. Doordat veel artiesten op zomertour zijn is het op 12 juli 2019 niet mogelijk om jullie de line-up en dus ervaring te bieden die jullie verdienen. Daarom verplaatst de organisatie We Are The Future 2019 naar 20 oktober 2019. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 4PM Entertainment, de organisatie van het evenement. 

We Are The Future komt 12 juli terug naar AFAS Live

Ook dit jaar zie je de beste artiesten, de dikste productie en de leukste mensen in AFAS Live! We vieren met z’n allen het begin van de zomervakantie. Dansen, zingen, meet & greets… dit wordt sowieso een night to remember!

Tickets
Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort via www.watf-festival.nl. Je kunt je pre-registeren om er zeker van te zijn dat jij als één van de allereersten een ticket koopt. Tickets kun je uitprinten en meenemen of via je telefoon laten zien, mits de code goed zichtbaar/scanbaar is (beeldscherm niet gebarsten, helderheid hoog e.d.).

Minimumleeftijd en begeleiding 
We Are The Future is een evenement voor alle leeftijden. Personen onder de 12 jaar moeten worden begeleidt door iemand van ten minste 16 jaar oud. In geval van twijfel, vragen wij om schriftelijke toestemming van een ouder/verzorger. Neem een geldig ID mee. Op het evenement loopt gecertificeerde beveiliging en personeel rond die voor begeleiding en veiligheid zullen zorgen. Foto-legitimatie is verplicht!

Ultimate Experience
De Meet & Greet artiesten zijn er alleen op gezette tijden en de Meet & Greets vinden plaats op “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Uitzondering: iedereen met een Ultimate Experience PLUS ticket krijgt voorrang. Het tijdsschema waarop de artiesten in de Meet & Greet area zijn, wordt voorafgaand van het festival aangekondigd. Alle extra’s, zoals exclusieve WATF Merchandise wordt bij binnenkomst via de speciale VIP entree uitgereikt. Let goed op dat je alles krijgt, na binnenkomst is niet meer te achterhalen of de extra’s reeds in ontvangst genomen zijn.

Zien we je op 12 juli tijdens We Are The Future Amsterdam 2019 All Ages Indoor Festival in AFAS Live?

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
18:00
Evenement Categorieën:
,