Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Typhoon in de Ziggo Dome

25 juli - 21:00

Op 25 juli 2020 staat Typhoon in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! Met een streaming ticket kun je via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij deze liveshow. De stream is geschikt voor telefoons, tablets en laptops en kunnen full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Daarnaast zijn zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop voor zaaltickets start 30 juni om 12:00 uur. Vodafone klanten maken bij aankoop van een streaming ticket kans om als VIP fysiek bij de show in de Ziggo Dome aanwezig te zijn!

Om de evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen hier goed door te lezen en na te leven.

Na een jaartje opvlampauze is Typhoon weer helemaal klaar voor de spotlights. Wat heet: de zanger/rapper komt als herboren uit de coulissen gehuppeld, beloven de eerste twee singles van het nieuwe album dat deze zomer uitkomt. Speciaal voor Larger Than Live spelen Typhoon en de meesterlijke Titanenband zijn inspirerende doorbraakplaat ‘Lobi Da Basi’ nog één keer helemaal van begin tot eind. Een buitenkansje, want deze keer kun je je favoriete MC met je telefoon uitgebreid laten weten hoe blij je daarmee bent.

Gegevens

Datum:
25 juli
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: