Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Troye Sivan in AFAS Live

5 maart - 20:00

Troye Sivan komt op 5 maart naar AFAS Live

Troye Sivan heeft zijn ‘The Bloom Tour’ door het Verenigd Koninkrijk en Europa aangekondigd. De tour staat in het teken van zijn recent verschenen tweede album, waarvoor hij samenwerkte met Ariana Grande. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Kaartverkoop op naam
Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor Troye Sivan uitsluitend op naam worden verkocht. Er kunnen max. 4 tickets per klant worden besteld. De naam van de hoofdboeker komt op alle tickets te staan. Wanneer meer dan één ticket wordt gekocht, moet het gehele gezelschap samen met de hoofdboeker langs de kaartcontrole. Kopieën van identiteitsbewijzen zijn niet toegestaan. De naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Klik hier voor meer info.

Met ‘My My My!’ is Troye Sivan klaar voor zijn grootste Verenigd Koninkrijk en Europatour tot nu toe. De concertreeks van de zanger, met een MTV Europe Music Award en Teen Choice Award op zijn naam, start op 23 februari in Glasgow, Verenigd Koninkrijk en eindigt op 21 maart in Oslo, Noorwegen.

Eerder dit jaar was hij te gast tijdens de Amerikaanse tv-programma’s Saturday Night Live en The Ellen DeGeneres Show en verscheen hij als verrassingsact tijdens de Reputation Stadium Tour van Taylor Swift. Troye Sivan, die meer dan zestien miljoen Spotify luisteraars heeft, verscheen op covers van diverse internationale tijdschriften als Wonderland, Attitude en Rolling Stone. Binnenkort zal hij bovendien samen met Nicole Kidman en Russel Crowe te zien zijn in de langverwachte film ‘Boy Erased’ die op 8 februari verschijnt in de Nederlandse bioscopen.

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
20:00
Evenement Category: