Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Piano Guys in AFAS Live

5 juni 2019 - 20:00

The Piano Guys komen op 5 juni naar AFAS Live

Het wereldwijde internetfenomeen The Piano Guys komt volgend jaar ter gelegenheid van hun nieuwe album ‘Limitless’ naar ons land voor een exclusieve show. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.nl.

Het viertal uit de Verenigde Staten, dat muzikale mash-ups van populaire popliedjes in een klassiek jasje giet en daarmee op YouTube meer dan zes miljoen abonnees en anderhalf miljard views heeft. In 2011 won de groep de ‘Most Up-and-Coming Channel’ award in de categorie YouTube ‘On the Rise’ en vijf jaar later stond er een miljard views op de teller.

In 2014 maakte de band haar online magnum opus, door met 1.000 mensen in meer dan 10.000 uur een video op te nemen, waarin het kerstverhaal wordt verteld, met daarin de grootste kerststal ter wereld. In 2016 ontving The Piano Guys een gouden plaat in Amerika, een zeldzaamheid voor artiesten vandaag de dag; zeker voor een instrumentale act.

Op 9 november verscheen het meest recente album ‘Limitless’, waarop The Piano Guys wederom hun talent laten zien voor het opnieuw uitvinden van muziek van elk genre, van zowel hedendaagse pop- en rockhits tot klassieke composities en Hollywood-scores. Voor de liefhebbers van een organische, feel-good liveshow met een karrenvracht aan bekende tunes, dan ook een absoluut niet te missen avond.

Gegevens

Datum:
5 juni 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: