Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Next Alliance: Kick-Off Event

14 mei 2019 - 18:30 - 23:00

Ben jij een maker, innovator, creative of simpelweg keihard aan het rocken op je werk? Jij bent, of je het nou door hebt of niet, een ondernemer. Of het nou met je eigen merk of onderneming is – of binnen een bedrijf: jij werkt en ontwikkelt mee aan een groter doel.

Wij zijn The Next Alliance: een samenwerking tussen lokale creatieve ondernemers, de HVA, gemeente Amsterdam en andere partners uit Zuidoost. Onze focus is een duurzaam, inclusief ondernemersnetwerk op te zetten in Amsterdam Zuidoost.

Het doel is een plek te creëren waar kleine zelfstandigen, ondernemers en bedrijven uit heel Zuidoost elkaar ontmoeten – een plek waar vraag en aanbod samenkomt. Een plek waar het niet alleen over geld gaat, maar ook over groeien, evolueren, creëren en connecten. We zoeken het raakvlak om momentum te geven aan kick-ass initiatieven en businesses. And you can be part of this.

De basis van de alliantie is gevormd door mensen met dezelfde visie, mindset en drive. Nu zijn we op zoek naar jou om verder vorm te geven aan The Next Alliance. We are all CEO’s.

Gegevens

Datum:
14 mei 2019
Tijd:
18:30 - 23:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Open Space Contemporary Art Museum (OSCAM)
Bijlmerplein 110
1111 TV Amsterdam Zuidoost
+ Google Maps
Website:
https://www.oscam.nl/