Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The New Rich in het Bijlmer Parktheater

6 maart 2019 - 20:30

Onze #Nieuwemakers Jaike Belfor en Naïma Souhaïr staan met hun voorstelling The New Rich in Frascati tijdens Town Tales, een vierdaags programma met jong, divers Amsterdams talent dat met theater, dans, spoken word, storytelling (& meer) een nieuw verhaal vertelt. Hun verhaal.

Over The New Rich

De theatermakers verwonderen zich over de schreeuwerige keuze voor een fit en vitaal leven. Tegenwoordig onderscheid je je niet van de massa met een dure auto of een vette skivakantie, maar met een fit lichaam en het leven dat daarbij hoort. Deze voorstelling is onderdeel van een reeks korte voorstellingen waarin dagelijkse thema’s besproken zullen gaan worden zoals, liefde en geloof.

Town Tales in Frascati

Frascati en de vier Amsterdamse Cultuurhuizen, Bijlmer Parktheater Tolhuistuin, Podium Mozaïek en De Meervaart, zijn vanaf dit seizoen een samenwerking gestart op het gebied van talentontwikkeling. Dit doen zij vanuit de gezamenlijke behoefte om een nog steviger Amsterdams platform te creëren voor ontwikkeling en presentatie van jong cultureel divers talent. Een nieuwe generatie talentvolle theatermakers maken, denken en vertellen in alle verscheidenheid. Alle voorstellingen spelen in Frascati en zijn mede-gecureerd door de programmeurs van de cultuurhuizen.

Onze #Nieuwemakers

Tijdens Town Tales is het werk van onze #Nieuwemakers Sarah Huygens en Jaike Belfor & Naïma Souhair te zien.

Gegevens

Datum:
6 maart 2019
Tijd:
20:30
Evenement Categorie: