Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stray Cats in AFAS Live

1 juli 2019 - 20:00

Stray Cats komen op 1 juli naar AFAS Live

Voor het eerst in tien jaar komen de leden van de Amerikaanse rockabillyband Stray Cats weer bij elkaar. Gitarist-zanger Brian Setzer, bassist Lee Rocker en drummer Slim Jim Phantom zullen 1 juli voor een éénmalige show afreizen naar de AFAS Live.

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

De band onder leiding van rock ‘n roll icoon Brian Setzer werd in 1979 opgericht en de muziek die zij maakten werd sterk beïnvloed door rockabilly uit de jaren ’50 gecombineerd met de moderne punk uit hun eigen tijd. De Stray Cats veroorzaakten een wereldwijde rockabilly revival en behaalde enorme successen in Europa met hits als ‘Runaway Boys’, ‘Stray Cat Strut’ en ‘Rock This Town’. Bandleider Brian Setzer heeft naast de Stray Cats een succesvolle solo-carriëre opgebouwd met onder andere zijn Brian Setzer Orchestra, een rockabilly big-band waarmee hij enkele Grammy Awards in de wacht sleepte.

Tien jaar geleden nam de band voor onbepaalde tijd afscheid van het publiek en gaf in het kader van dat afscheid een concert in een razendsnel uitverkochte AFAS Live. Nu, na tien jaar druk te zijn geweest met hun solo carrières, komen de bandleden samen om hun 40-jarige jubileum te vieren met een een nieuw album én een wereldtour.

Gegevens

Datum:
1 juli 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: