Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spartan Race in Johan Cruijff Arena

20 juli 2019 - 09:00

De grootste obstakelrace ter wereld? Spartan! Het mooiste stadion ter wereld? De Johan Cruijff ArenA! Wat krijg je als je die twee combineert? Magie! Amsterdam schrijft op zaterdag 20 juli geschiedenis: tijdens de historische Olympische Spelen was ‘Stadion’ het meest prestigieuze evenement… en Spartan laat deze zomer oude tijden herleven!

Met ruim tweehonderd races in dertig landen per jaar weet Spartan als grootste obstakelrace wereldwijd hoe het een uniek evenement moet neerzetten. Deelnemers aan de eerste Spartan Stadion-race in Nederland zullen dan ook een magische ervaring krijgen. Spartan zet de toon in professionaliteit, uniekheid, creativiteit en techniciteit.

Spartan eert de eeuwenoude traditie en organiseert ‘de Stadion-race’, de eerste wedstrijd tijdens de Olympische Spelen ooit gehouden, in iconische stadia wereldwijd. Een kleine greep uit het aanbod de komende maanden: Stade de France (Parijs), Wanda-Metropolitano (Madrid), Twickenham (Londen), Guang Zhou Stadion (China), Abu Dhabi Stadion Race (Verenigde Arabische Emiraten), Citi Field (New York, VS) én natuurlijk… de Johan Cruijff ArenA!

Met de catacomben als vertrekpunt gaan de deelnemers de heroïsche strijd aan met de tijd en zichzelf. De Johan Cruijff ArenA biedt een mooie verzameling van kronkelige gangen, lastige kruipruimtes, ontelbare traptreden en zware zandzakken. De finish is voor iedereen in zicht, maar wel pas als alle twintig obstakels overwonnen zijn.

Of je nou graag in de gym met gewichten gooit of liever met enige regelmaat een duurloop doet, de Stadion-race is er voor iedereen. Jong en oud, getraind en beginnend. Alle deelnemers aan de Spartan Race Amsterdam testen zichzelf deze zomer gedurende vijf kilometer op hun eigen niveau op spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen en snelheid.

Om een evenement neer te zetten waar iedereen nog lang over napraat heeft Spartan de organisatie ondergebracht bij Amsterdam Sport Events, organisator van de succesvolste triathlons in Nederland. Exclusief trainingspartner en organisator van de Spartan workout-tour is The Bootcamp Club, het grootste outdoor-sportbedrijf van Nederland.

Gegevens

Datum:
20 juli 2019
Tijd:
09:00
Evenement Categorie:

Locatie

Johan Cruyff ArenA
ArenA Boulevard 1
1100DL Amsterdam
+ Google Maps
Website:
http://www.johancruijffarena.nl/